Alemdağ Altındağ Belediyesi Anaokulu
BATTALGAZİ MAH. 1017 CAD. 1014 SOKAK NO 14A ALTINDAĞ / ANKARA

VİZYON

Mutlu, kendine güvenen, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen , öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

MİSYON

Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişmesine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimlerini desteklemek koşuluyla; Atatürk İlke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

08.00-18.00

ilçe merkezine 12 km ilmerkezine 15 km uzaklıkta yer almaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz çevresi yeni yapılaşmanın olduğu, ilçe ve il merkeze ulaşımın kolay olduğu alemdağ mahhallesinde yer almaktadır.